loading

Svadbene i ostale svečanosti

Kompletna organizacija svečanosti u ambijentu koji ostavlja bez daha…

Ako želite da vaše vjenčanje bude nezaboravna bajka, odaberite prostor O'brok restorana, bara ili terase kao idealnu lokaciju za vašu svadbenu svečanost. Nudimo potpunu uslugu organizacije svadbenih svečanosti – od pripreme svečanog jelovnika s gastro delicijama ovisno o vašim željama, pa do dizajna i tiska pozivnica i zahvalnica, stiliziranja i dekoriranja cjelokupne svečanosti, organizacije glazbe te usluge fotografiranja i snimanja svečanosti. Brinemo da vaš dan iz snova prođe potpuno bezbrižno.

Osim svadbenih svečanosti, organiziramo i ostala događanja – krštenja, pričesti, krizme, rođendane, kao i poslovne večere i proslave, te korporativne evente. U samom centru grada moći ćete bezbrižno uživati u skrivenom gastro kutku daleko od gradske vreve, a dovoljno blizu parking garaži koja se nalazi neposredno uz O'brok restoran.

Kapacitet sjedećih mjesta: za 70 do 100 osoba

Cijeli ambijent O'broka sam po sebi je savršena scenografija. Prostor je idealan za kreiranje raznih foto kutaka na kojima možete stvoriti i ovjekovječiti bajkovite uspomene na vaš neponovljivi događaj. 

Posebna ponuda - soba za mladence! U neposrednoj blizini restorana, u luksuzno uređenom art hotelu Like, mladencima po pristupačnoj cijeni nudimo smještaj za prvu bračnu noć u prostranoj deluxe sobi s bračnim krevetom i romantično uređenim balkonom s pogledom na samu jezgru grada. Posebnu cijenu noćenja možemo osigurati i za Vaše goste.